Fistula ani (végbélnyílás-sipoly) műtéte

Fistulák visszeres

Tartalom

  Bármilyen kezelés fistulák visszeres keres fel bennünket, Ön nyugodt lehet: Műtéteinket, vizsgálatainkat sokéves klinikai tapasztalattal, magas elvégzett műtéti esetszám birtokában végezzük.

  Szükség esetén klinikai ellátási háttér áll rendelkezésünkre. Annyira kíméletes, hogy egyedüli eljárásként nagy visszereknél is helyi érzéstelenítésben végezhető, 1 nap múlva munkaképes vagy sportolhat, egyetlen alkalommal kell megjelennie, nincs szükség több kontrollvizsgálatra, nincs kompressziós harisnya.

  • Szolgáltatásaink
  • A térd felett visszér

  Kíméletesen és szinte teljesen fájdalommentesen. A perces kezelés után néhány óra múlva fölkelhet és hazamehet, a műtét után pár nappal ismét munkába állhat.

  fistulák visszeres

  Az általunk használt műszer alkalmas mind a nagy vénák mind a kisebb oldalágak, pókhálóvénák műtéti kezelésére is. Gondosan végzett beavatkozás esetén a hagyományos visszérműtéttel is a rádiófrekvenciás műtéthez hasonló hosszútávú eredményt tudunk elérni, elfogadva, hogy rádiófrekvenciás kezeléssel finomabb esztétikai eredmény, gyorsabb gyógyulás és a beavatkozás során szinte teljes fájdalommentesség biztosítható.

  OEP finanszírozással is végezzük!

  fistulák visszeres

  Az injekciós visszérkezeléskor az értágulatokba egy speciális injekciót adunk, amelynek hatására az ér falai összetapadnak, majd elzáródnak. Meghatározott értípusoknál, megfelelő gyógyszerdózis választással és helyes beadási technikával az injekciós  módszer egy nagyon hasznos, szép eredményt adó eljárás.

  fistulák visszeres

  Habinjekciós kezeléssel szintén igen jó eredményeket érhetünk el bizonyos visszértípusoknál. Kisműtétek helyi érzéstelenítésben.

  1. Visszér kezelése egészségesen él
  2. Mi a különbség a végbéltályog és a végbélsipoly között?
  3. Küldjön fotót e-mailben!
  4. Bemutatkozás Szombathely - Fekvőbeteg ellátás - Általános- Ér- és Plasztikai Sebészeti Osztály Általános bemutatkozás: Az osztály centrális szerepet vállal Vas megye betegeinek kezelésében.
  5. Sipoly – Wikipédia
  6. Mi a különbség a végbéltályog és a végbélsipoly között?
  7. A gyulladás rendszerint a végbélnyílás körüli bőrterület alatt a mélyben, a laza zsírszövetben terjed.
  8. Izmok visszér kezelés