EXTRA AJÁNLÓ

Visszér mínusz. EXTRA AJÁNLÓ

Tartalom

  Mélyvénás trombózis- okok, tünetek, veszélyek Mélyvénás trombózis- okok, tünetek, veszélyek Dátum: És bár ezekben a helyzetekben valóban nem árt figyelembe vennünk visszér mínusz trombózis kockázatát, más egyéb hétköznapi tényezők is növelhetik kialakulásának valószínűségét.

  gyógyszerek vagy kenőcsök a visszér kezelésére hogyan válasszunk harisnyanadrágot a visszér megelőzésére

  A szakemberek a mélyvénás trombózis kialakulásában megkülönböztetnek öröklött és szerzett tényezőket. A legnagyobb kockázati tényező azonban a hajlam, így a családban való visszér mínusz jelezheti számunkra a veszélyt. Persze ha valamelyik családtagunk esetében kialakult mélyvénás trombózis, akkor mielőtt hajlamról beszélnénk tájékozódjunk, hogy milyen életkorban történt, és volt-e esetleg valamilyen közrejátszó tényező például lábtörés.

  krém a visszér ellen gesztenye alapján visszér a terhességi harisnya alatt

  A fogamzásgátló szedése is növeli a trombózis kialakulásának kockázatát, de főleg akkor jelentős a hatása, ha más negatív tényezők is fennállnak például visszér panaszok, vagy lábtörés.

  Egy hosszabb utazás pedig szintén felerősítheti a meglévő hajlamot.

  akupunktúrás pontok visszér népi visszér kezelés

  Vénás és visszeres panasz lehet: elnehezülő lábak, végtag fájdalom, lábdagadás. Ehhez nagyon hasonlítanak a trombózis tünetei, ugyanakkor intenzívebb, hirtelen jelentkező fájdalmat és láb duzzanatot okoz, mely nem enyhül.

  A rendszeres mozgás, mint megannyi más probléma esetén a mélyvénás trombózis megelőzésében is hatékony lehet.

  Ugyanakkor öröklött családi hajlam esetén nem elégséges. Ha utóbbi eset valószínűsíthető, akkor mindenképpen javasolt a szűrővizsgálat elvégzése, főleg például fogamzásgátló tabletta rendszeres használata és terhesség előtt.

  Mint minden beavatkozás,  az anesztézia is magában rejti annak minden előnyét és kockázatát. Éppen ezért igyekszünk ezekre a félelmekre és téves információkra hiteles és megnyugtató választ adni, ami az altatás és az érzéstelenítés tárgykörébe tartozik.