Naturpolc guar gumi 50 g

Visszérgumi olaj

Tartalom

  visszérgumi olaj

  Termékleírás Ingeborg Stadelmann ajánlásai: Nem terhes nőknek azt ajánlom reggelenként, visszérgumi olaj napokon pedig este is adjanak hozzá néhány csepp borsmentaolajat. Így enyhén hűsítő és összehúzó hatása is lesz.

  visszérgumi olaj

  Figyelembe kell vennünk, hogy homeopátiás kísérő terápia mellett le kell mondanunk a mentaolajokról. Visszérpanaszok esetén tanácsos az olajkeverékhez körülbelül 10 csepp rozmaringolajat kevernünk. Alkalmazás: Az olajat napi egyszer-kétszer a szív irányába dörzsöljük be, de előtte feltétlenül nedvesítsük be a bőrt, vagy nedves kezekkel kenjük fel az olajkeveréket spray esetében ez elhagyható.

  visszérgumi olaj

  Homeopátiás szert csak alacsony potenciában és időben eltolva használjunk az olaj alkalmazása mellett. Az aromakeverékek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Az illóolajok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.

  visszérgumi olaj

  A termék magyar nyelvű visszérgumi olaj ellátott. Értékelések 1 A termék értékeléséhez kérjük jelentkezzen be webáruházunkba.

  visszérgumi olaj

  Móni - Ár érték arány kiváló. Igaz még csak 21éves vagyok, de munkából adódóan és családi "örökség" miatt viszeresek a lábaim.

  visszérgumi olaj

  Alig két hete használom az olajat és már szemmel láthatóan javult a helyzet. Örülök,hogy rátaláltam erre a termékre bátran ajánlom mindenkinek : Bővebb leírás Összetétel INCI : Calendula officinalis, Prunus amygdalus dulcis, Achillea millefolium, Cupressus sempervirens, Juniperus communis, Myrtus communis, Lavandula angustifolia, Cymbopogon schoenanthus.