Így lesz a visszérből életveszélyes állapot

Mpv visszér

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

mpv visszér

Kedves Látogatónk! Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok mpv visszér emailcím és név utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadnimelyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk.

Az MPV-nek van, vagy nincs jelentősége?

Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb mpv visszér olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk Tisztelt Doktornő!

Kérdésem laborlelet értelmezésével kapcsolatos. Évente-kétévente szoktam egy általános labort kérni, hogy tudjam, minden rendben van e. Az eredménynél a két legutolsó alkalommal az MPV érték mindig alacsony volt egy kicsit, tavaly 7.

Sajnos erre nem tudok válaszolni, hiszen nem láttam az elváltozást. Üdv dr Járányi

A referencia tartományokhoz nem mindig ugyanazokat a határokat írták, de bejelölték mindkét esetben. A vérkép vizsgálatnál a többi érték mindkét esetben normális volt, csak ez az egy tér el.

Illetve a jelenlegi leleten a Hemoglobin a felső as mpv visszér helyett volt.

mpv visszér

Kóros ez Ön szerint, vagy nem kell foglalkozni vele? Mi okozhatja? Még egy kérdés: a laborlelet tartalmazott vizelet vizsgálatot is, az üledéknél a vörösvértest tartomány helyett 4 volt, baktérium érték helyett Ez esetleg jelenthet valamit?

Üzenetet küldök! Mi a trombózis?

Más eltérés nincs a leleten, a többi érték mindenhol normál tartományon belüli. Várom válaszát köszönettel.

mpv visszér

Tisztelt Kovács K.! Ezek az értékek rendben vannak.

mpv visszér

A vérlemezke volumen egyedi, általában a vérlemezkék aktuális értéke, mely a vérlemezkék korára vonatkozik. Vérzés után, amikor a vérlemezkék elhasználódnak és több friss vérlemezke képződik nagyobb ez a szám.

Természetesen veleszületett örökségként is előfordul a vérlemezkék méretbeli különbsége.

Mit mutat az MPV értéke?

A vizeletbe baktérium és vörösvérsejt a környezetből származik többnyire, főleg, ha Ön hölgy. Üdvözlettel: Dr. Szélessy Zsuzsanna.

mpv visszér