Rizikófaktor a mozgáshiány, a dohányzás és az elhízás.

Visszér kézzel

láb ég a visszér

Egy-egy főzőpohárba adagoljuk ki az A fázis és a B fázis összetevőit. A két poharat vízfürdőben hevítve, felmelegítjük 70°C-ra, közben mindkettőt keverjük.

a lábak varikózisának műtétjei

Mikor mindkettő eléri a megfelelő hőmérsékletet, vegyük le a hőforrásról. Kivesszük a poharakat a vízfürdőből és hozzáadjuk a B fázis tartalmát az A fázishoz — a mixer már dolgozik az A fázisban — visszér kézzel keverjük 3 percig.

A hűtés felgyorsítására, a készítményt egy tál hideg víz visszér kézzel helyezzük a homogénizálás megszakítása nélkül, tovább keverjük a késztményt kézzel, még 3 percig.

A kézmelegre hűtött készítményhez adjuk hozzá a C fázisban leírt összetevőket és mindenik után keverjük jól össze. Az így kapott krémet áttesszük a neki szánt tégelybe.

Visszér problémákra

A krém vénás tónusjavító, gyulladásellenes, vérkeringés serkentő tulajdonságokkal rendelkezik, megnöveli a hajszálerek falvastagságát, javítja a nyirokkeringést.

Célja: a visszér kialakulásának lelassítása, a visszeres területek kinézetének feljavítása, a nyirokkeringés segítése, a keringési funkciók támogatása a kitágult erek területén, a visszér által okozott tünetek csökkentése, úgy mint: a kényelmetlen érzet, a fájdalom, a visszér kézzel lábak érzete.

cukorbetegség és visszér kezelés népi gyógymódokkal

Helyileg alkalmazzuk, naponta egyszer vagy kétszer: enyhén masszírozzuk visszér kézzel szív irányába, amíg a krém visszér kézzel bőrbe szívódik. Ezt a krémet alkalmazhatjuk a terhesség alatt is a II.

Eszközök: precíziós mérleg, 2 főzőpohár, hőmérő, minimixer, kiskanalak Ajánlott tároló: ml-s Carven, Sobra vagy egyéb tégely Érvényesség: 3 hónap — optimális higiéniai feltételek között készítve, hűvös helyen tárolva Írva