Róbert Magánkórház BLOG

Visszérműtét olcsó

Semmelweis Egészségügyi Kft.

Mit jelent az Önnek, ha visszér betegségét lézeres visszérműtéttel kezelteti nálunk? Lényegében azt, hogy sok kellemetlenséggel és fájdalommal járó betegségének néhány hét alatt nyoma sem marad.

visszérműtét olcsó

Szó szerint nyoma sem marad A lézeres visszérműtét a legoptimálisabb sarka fáj a visszér eredményt produkálja. A hagyományos műtétekkel szemben itt a metszés néhány milliméteres. Ezek sebeit felszívódó öltésekkel zárja le az orvos.

A lézerfény pedig minimális szöveti roncsolódást okoz. Elhanyagolható fájdalommal jár.

Rádiófrekvenciás visszérműtét, visszér kezelés

A néhány mm-es metszést követően a sebész egy ceruzabél vékonyságú lézer szondát vezet a beteg erekbe, és lézerfény segítségével elzárja azokat. A keringés ettől kezdve a mélyvénás rendszer felé terelődik és ezzel jelentősen javul a láb keringése is.

Visszérműtét olcsó kis metszések alig okoznak fájdalmat. Szövődménymentes gyors gyógyulást biztosít Több éves nyomon követéses vizsgálatok rámutattak, hogy a lézeres eljárás kiújulása jelentősen elmarad a hagyományos műtéti eljárásokénál.

Altatás nélkül is fájdalommentes a visszérműtét

Néhány nap után ismét munkába állhat, pár hét elteltével élheti normális életvitelét. Az altatás elkerülhető A műtét végezhető helyi érzéstelenítésben,bódításban vagy altatásban részben a visszérbetegség stádiumától részben a páciens preferenciájától függően.

visszérműtét olcsó

Mindkét láb egyidejű kezelése egy műtéttel megoldható A legfőbb célunk az, hogy a fájdalmas visszereknek és a műtétnek emléke se maradjon. Mindkét láb egyidejű kezelésével a lehető legrövidebb idő alatt megszabadulhat panaszaitól Előkészületek Műtét előtt személyes találkozás során specialistánk megvizsgálja Önt.

visszérműtét olcsó

Felmérve betegségének állapotát műszeres diagnosztikai vizsgálatot végez. Részletesen felvilágosítja Önt a műtét minden körülményéről.

Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden felmerülő kérdésére választ adjon. Ezt követően laboratóriumi, visszérműtét olcsó orvosi és egyéb rutin vizsgálatok visszérműtét olcsó. A műtét A műtét napján sem enni sem inni nem szabad. A rendszeresen szedett gyógyszereit magával kell hoznia, azok szedéséről az aneszteziológiai konzultáción kap előzetesen tájékoztatást.

  • A visszér valódi okai
  • Visszér és vitaminokkal történő kezelés

Visszérműtét olcsó bőrnek száraznak kell lennie, lábát ne krémezze. A műtét alatt infúziót kap. A műtét alatt folyamatosan ellenőrizzük szívműködését és a vér oxigén tartalmát.

visszérműtét olcsó

A lézer szondát felvezetve a beteg érbe elhegesítjük azt. A kitüremkedő mellékágakat néhány mm-es metszésből eltávolítjuk.

  1. Művénák a visszér ellen
  2. Orto harisnya visszerek esetén
  3. Rádiófrekvenciás visszérműtét A modern visszérműtét ek alapja a magasabb hőmérséklettel való vénafal roncsolás.
  4. Küldjön fotót e-mailben!
  5. Altatás nélkül is fájdalommentes a visszérműtét - Dr. Sepa György érsebész

A műtéti idő egy láb esetén perc, két láb esetén 90 perc. A kis metszések sebeit felszívódó öltéssel zárjuk és kompressziós harisnyát húzunk a visszérműtét olcsó. Közvetlenül a műtétet követően lényeges, hogy sétáljon, lábát mozgassa.

visszérműtét olcsó

Fokozatosan növelheti a lába terhelését, ám kifejezett fizikai megterheléstől tartózkodnia kell 3 hétig. Fontos a megfelelő folyadékbevitel nem alkohol.

visszérműtét olcsó

Kontroll vizsgálatra napon belül kell visszatérnie. A kompressziós harisnya viselése három hétig javasolt.

  • Visszér, mint otthoni körülmények kezelésére
  • Visszér és vezetői engedély

Bármely felmerülő panasz esetén azonban sürgősen fel kell keresnie minket.