Mammut Patika 2. kerьlet patika Mammut Bevбsбrlуkцzpont

Visszérprevenciós termékek

Tartalom

  C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, emellett érvédő, sejtvédő, antioxidáns hatással bír.

  visszérprevenciós termékek hol lehet kezdeni a visszér vizsgálatot

  Diozmin: A diozmin hozzájárulhat a normál vénás keringés fenntartásához, az erek erősítéséhez és a gyulladásos folyamatokkal szembeni védekezésükhöz, és a szív normál működéséhez. Heszperidin: A heszperidin hoz­zájárulhat a normál koleszterinszint fenntartásához, a szív egészséges működéséhez.

  visszérprevenciós termékek gélek krémek visszér megelőzése

  Rutin: A rutin antioxidánsként hozzájárulhat az erek normál működéséhez, az érfalak rugalmasságának megőrzéséhez. Heveny aranyeres panaszok esetén napi 2× kapszula bevétele javasolt. Amiért az LXR készítményeket érdemes választania: Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúrák szerint készülnek.

  visszérprevenciós termékek gyulladás az alsó láb visszérrel

  Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődnek össze. Valamennyi készítmény előállítása Magyarországon, gyógyszergyártásra is alkalmas, GMP nemzetközi gyógyszergyár tási sztenderd minősítésű üzemben történik. A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.

  visszérprevenciós termékek gyógyítható-e a visszér terhesség alatt

  A készítmények számára választott forma a kemény visszérprevenciós termékek, mivel ebben a formában lehet visszérprevenciós termékek hatás szempontjából szükségtelen segédanyagok mennyiségét a legalacsonyabb szintre szorítani.

  A készítmények analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik. Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerülnek forgalomba.

  Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!

  visszérprevenciós termékek visszér a nők étrendjében

  Használata gyermekek számára nem javasolt! Terhesség és szoptatás ideje alatti alkalmazásról konzultáljon kezelőorvosával! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

  visszérprevenciós termékek visszér a prosztatában